Треньорът на Черноморец (Бургас) Веселин Великов не бе никак доволен след нулевото

...
Треньорът на Черноморец (Бургас) Веселин Великов не бе никак доволен след нулевото
Коментари Харесай

Великов: Втора лига си остава целта пред Черноморец

Треньорът на Черноморец (Бургас) Веселин Великов не бе по никакъв начин удовлетворен след нулевото реми против Берое II в последния мач за отбора от Югоизточната Трета лига през вчерашния ден. „ Акулите “ бяха безспорен любимец в този мач, само че направиха сериозна издънка в него. Той разгласи пред Football24, че ще има огромни промени в отбора и изясненост за това ще има през идната седмица. Бургазлии финишират полусезона на 4-а позиция и са на 6 точки от водача Несебър.

„ Втора лига остава наша предпочитана цел, няма въобще да се отхвърляме от това наше предпочитание да играем още веднъж в професионалния футбол и имам вяра, че най-после ние ще бъдем първи. Цел номер едно е теренът да бъде оправен, защото на този тежък терен даже да вземем Меси и Роналдо, те няма по какъв начин да създадат разликата. Този терен изравнява силите и ще бъде доста мъчно, в случай че този проблем не бъде поправен “, разгласи той.
 

„ Не знам просто по какъв начин не спечелихме против втория тим на Берое, пропиляхме 15-16 положения за гол, трябваше да ги бием с разлика. Топката просто не искаше да влезе във вратата. Нашите офанзивни футболисти трябваше да свършат доста по-добра работа “.

„ Да, сигурно ще осъществим желанието на почитателите за съществени промени в тима и ще се разделим с огромна численост футболисти, като изясненост към този въпрос ще има през идната седмица. Сигурен съм, че с няколко нови класни попълнения, с изменен терен вкъщи и с една добра подготовка ще изглеждаме радикално друго през втория полусезон “.

„ Относно нападките на Недялко Москов към нашия тим, всеки си има право на мнение, аз не съм склонен с неговото такова. В края на сезона ще забележим кой ще бъде първи. Всеки да си гледа неговия тим “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР